Zaalverhuur Wijchen

Bij Partycentrum St. Frans hebben we 2 a 3 zalen voor diverse feesten & partijen van 30 tot 100 of 250 personen die te huren zijn.

 

Zaal 1

Prachtige zaalverhuur in Wijchen voor geslaagde evenementen

Bij partycentrum St Frans in Wijchen bieden wij zaalverhuur aan in onze prachtige Zaal 1. Deze zaal heeft een eigen ingang, waardoor uw gasten direct kunnen binnenkomen.

Daarnaast beschikt de zaal over eigen sanitair, waarbij er aparte faciliteiten zijn voor mannen en vrouwen. Zo kan iedereen comfortabel gebruik maken van de sanitaire voorzieningen.

In Zaal 1 is er ook een eigen bar aanwezig, waar u tegen een meerprijs gebruik kunt maken van een tap. Hierdoor kunt u uw gasten voorzien van heerlijke drankjes tijdens het feest. Om de sfeer te versterken, hebben wij een portable muziekbox beschikbaar die eenvoudig te bedienen is via bluetooth of een USB-stick. Hiermee kunt u uw favoriete muziek afspelen en zorgen voor een gezellige sfeer in de zaal.

Daarnaast is er heldere en/of feestverlichting aanwezig, waarmee u de zaal naar wens kunt decoreren. Om het comfort van uw gasten te garanderen, kunnen wij tafels en stoelen plaatsen op basis van uw wensen en aangeven.

Voor de garderobe is er ook gezorgd, zodat uw gasten hun jassen veilig kunnen ophangen gedurende het feest. De zaal is beschikbaar van 12:00 tot 18:00 uur, waarbij het mogelijk is om eerder te komen om de zaal te versieren. Hiervoor gaan we graag met u in overleg.

Voor deze zaalhuur vragen wij een aanbetaling van 50% bij reservering, en de overige 50% dient voor aanvang van het feest te worden voldaan. Indien u liever ‘s avonds een feest organiseert, is Zaal 1 ook beschikbaar van 20:00 tot 01:00 uur. Ook hierbij is het mogelijk om eerder te komen om de zaal te versieren, in overleg met ons team. Voor deze avondhuur gelden dezelfde betalingsvoorwaarden als bij de middaghuur.

Bij partycentrum St Frans in Wijchen bent u verzekerd van een prachtige zaal met diverse faciliteiten voor een geslaagd evenement. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze zaalverhuur en de mogelijkheden die wij bieden.

 

Zaal 2 

Zaal 2 is een veelzijdige zaal die kan worden afgescheiden, zodat grote groepen vrouwen apart kunnen feesten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden in onze zaalverhuur in Wijchen.

Voorzieningen en tijden: Onze feestzalen hebben een gezamenlijke ingang en apart sanitair voor mannen en vrouwen in de gezamenlijke hal. Daarnaast beschikken we over een eigen bar, waarbij gebruik van de tap mogelijk is tegen een meerprijs. Ook hebben we een afgesloten terras en kunnen we tafels en stoelen naar wens plaatsen.

De tijden voor zaalverhuur zijn flexibel: van 12:00 tot 18:00 uur en van 20:00 tot 01:00 uur. Het versieren van de zaal kan altijd eerder, maar dit gaat altijd in overleg. Betaling en extra mogelijkheden: Bij het reserveren van de feestzaal vragen wij een aanbetaling van 50%. De overige 50% dient voor aanvang van het feest te worden voldaan. Naast zaalverhuur bieden wij ook de mogelijkheid tot afkoop van drank en hapjes, bediening, buffet en DJ.

Om uw wensen en verwachtingen te bespreken nodigen wij u graag uit voor een kopje koffie. Samen komen we er wel uit!

Neem contact op: Voor meer informatie over onze zaalverhuur in Wijchen kunt u contact met ons opnemen via e-mail: info@partycentrumstfrans.nl of telefonisch via 06-13168215. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en de mogelijkheden met u door te spreken. Zo zorgen we samen voor een geslaagd evenement in onze feestzaal Wijchen!

Zaalverhuur Wijchen

Ruimte voor Bruiloft, vergaderingen, trainingen en workshops, koffietafels, bijna alles is mogelijk!! Ook grote groepen waar mannen en vrouwen van elkaar afgescheiden kunnen feesten doormiddel van een scheiding tussen de zalen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Email: info@partycentrumstfrans.nl 06-13168215 Roy

Feestzaal Wijchen

Voordelen: Beschikbare zalen ,Capaciteit van de zalen