Manege

Manege St. Frans is een prachtige manege, strategisch gelegen te midden van het weelderige Alverna, in de buurt van de betoverende Overasseltse en Hatertse vennen. De faciliteiten omvatten twee ruime overdekte rijbanen, waarvan er één een indrukwekkende omvang heeft van 61 meter bij 23 meter. Deze baan is voorzien van een speciale geopatteerde bodem, wat het terrein uitermate geschikt maakt voor grootschalige spring- en dressuurwedstrijden.

Voor de liefhebbers van ontspannen buitenritten biedt Manege St. Frans een handige ruiterrouteplanner op hun website: http://www.ruiterenenmennen.nl/stap4.php?route=eigen®io=7&plaats=508#stap4.

Met een rooster dat zes dagen per week draait, biedt Manege St. Frans een uitgebreid scala aan lessen, geschikt voor ruiters van alle niveaus, van beginners tot zeer gevorderden. De stal herbergt een aanzienlijk aantal paarden, waarvan ongeveer 25 speciaal getrainde manegepaarden en pony’s worden ingezet voor de lessen. Deze paarden zijn afkomstig van verschillende rassen en groottes, en worden met zorg en expertise beheerd. Voor de meer ervaren ruiters worden ook speciaal getrainde dressuur- en springpaarden ingezet.

Daarnaast biedt Manege St. Frans de mogelijkheid om uw eigen paard te stallen, waarbij de faciliteiten en zorgzaamheid garant staan voor het welzijn van uw viervoetige metgezel.

Voor verdere informatie en vragen nodigt Manege St. Frans geïnteresseerden uit om contact op te nemen via het e-mailadres info@stfrans.com.

Partycentrum St Frans waar Feesten tot Leven Komen

Partycentrum St Frans waar Feesten tot Leven Komen